ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:4 ,大小:32.14KB ,
资源ID:75577      下载积分:10 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝    微信支付   
验证码:   换一换

加入VIP,更优惠
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.77wenku.com/d-75577.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录   QQ登录   微博登录 

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2019-2020学年外研版英语选修6课后作业含答案:Module 3 Section 3)为本站会员(可**)主动上传,七七文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知七七文库(发送邮件至373788568@qq.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2019-2020学年外研版英语选修6课后作业含答案:Module 3 Section 3

1、Section Integrating Skills一、根据句意和首字母或汉语提示写出单词1.The boy r wasting so much time playing computer games. 答案:regretted2.Those children are always q over little things. 答案:quarreling3.A l person is full of energy and is always doing things. 答案:lively4.He (提及 ) that he had seen you before. 答案:mentioned5.H

2、ad he not apologised to her,she wouldnt have (原谅) him. 答案:forgiven6.As a member of the nobility,his wife was one of wealth and ( 特权). 答案:privilege7.The branches (划) my hands and face. 答案:scratched8.When crops ( 成熟),they can be harvested. 答案:ripen9.Please (撕下) a sheet of paper for me. 答案:tear10.Wheth

3、er this will be successful or not is still difficult to ( 预测). 答案:predict 二、从方框中选择短语并用其适当的形式填空make up (be) allergic to on good terms with belong toall at once keep in touch with bring.to mind in return used to make contact with1.In our country,land doesnt any individual. 答案:belong to2.Ive been Steph

4、en ever since he married my sister. 答案:on good terms with3.I try to current events by reading the newspapers. 答案:keep in touch with4.The old photo the happy days when we stayed together. 答案:brought to mind5.Who can a story about friendship? 答案:make up6.What did you give him ? 答案:in return7. ,a rabbi

5、t came out of a hole. 答案:All at once8.People can also medicines. 答案:be allergic to9.When he arrived at the station,he tried to his old friends there. 答案:make contact with10.I live in London. 答案:used to三、翻译句子1.没有朋友们的帮助我就不会按时完成任务了。 (without.,would have done )答案:Without the help of my friends,I wouldnt

6、 have finished my task on time.2.我走进卧室时,发现他正在吸烟。(find sb.doing)答案:I found him smoking when I entered the bedroom.3.没有被邀请参加这个宴会,我觉得非常伤心。(动词- ing 短语作状语)答案:Not having been invited to attend the party,I felt very sad.4.我仔细查过抽屉,但是找不到钥匙。(go through)答案:I went through my drawer carefully,but I could not fin

7、d my keys.5.我不知道你是否真心诚意地帮助我们。(from the bottom of ones heart)答案:I wonder if you are helping us from the bottom of your heart.四、阅读理解Can dogs and cats live in perfect harmony in the same home?People who are thinking about adopting a dog as a friend for their cats are worried that they will fight.A rece

8、nt research has found a new recipe of success.According to the study,if the cat is adopted before the dog,and if they are introduced when still young(less than 6 months for cats,a year for dogs),it is highly probable that the two pets will get along swimmingly.Two-thirds of the homes interviewed rep

9、orted a positive relationship between their cat and dog.However,it wasnt all sweetness and light.There was a reported coldness between the cat and dog in 25% of the homes,while aggression and fighting were observed in 10% of the homes.One reason for this is probably that some of their body signals w

10、ere just opposite.For example,when a cat turns its head away it signals aggression,while a dog doing the same signals submission.In homes with cats and dogs living peacefully,researchers observed a surprising behavior.They are learning how to talk each others language.It is a surprise that cats can

11、learn how to talk “dog”,and dogs can learn how to talk “cat”.Whats interesting is that both cats and dogs have appeared to develop their intelligence.They can learn how to read each others body signals,suggesting that the two may have more in common than we previously suspected.Once familiar with ea

12、ch others presence and body language,cats and dogs can play together,greet each other nose to nose,and enjoy sleeping together on the sofa.They can easily share the same water bowl and in some cases groom(梳理) each other.The significance of the research on cats and dogs may go beyond petsto people wh

13、o dont get along,including neighbors,colleagues at work,and even world superpowers.If cats and dogs can learn to get along,surely people have a good chance.1.The underlined word swimmingly in Paragraph 1 is closest in meaning to . A.early B.sweetlyC.quickly D.smoothly答案:D解析:词义猜测题。根据“A recent researc

14、h has found a new recipe of success.”以及“Two-thirds of the homes interviewed reported a positive relationship between their cat and dog.”不难得出,此处应该是说猫和狗相处得很好,所以选 D 项,意为“流畅地, 顺利地”。此题易错选 B 项,因为第二段第一句话中 sweet,但是“sweetness and light”意为“其乐融融”。2.Some cats and dogs may fight when . A.they are cold to each ot

15、herB.they look away from each otherC.they misunderstood each others signalsD.they are introduced at an early age答案:C解析:细节理解题。根据第二段 “One reason for this is probably that some of their body signals were just opposite.For example,when a cat turns its head away it signals aggression,while a dog doing th

16、e same signals submission.”不难得出答案。3.What is found surprising about cats and dogs?A.They eat and sleep each other.B.They observe each others behaviors.C.They learn to speak each others language.D.They know something from each others voices.答案:C解析:细节理解题。根据第三段 “They are learning how to talk each others

17、 language.It is a surprise that cats can learn how to talk dog,and dogs can learn how to talk cat.”不难得出答案,此题易错选 B 项,因为理解错了这句话 “researchers observed a surprising behavior”。4.It is suggested in Paragraph 4 that cats and dogs . A.have common interestsB.are less different than was thoughtC.have a common

18、 body languageD.are less intelligent than was expected答案:B解析:细节理解题。此处的 suggest 意为“ 暗示”,根据第四段“suggesting that the two may have more in common than we previously suspected”可以得出答案。5.What can we human beings learn from cats and dogs?A.We should learn to live in harmony.B.We should know more about animal

19、s.C.We should live in peace with animals.D.We should learn more body languages.答案:A解析:主旨大意题。根据全文尤其是最后一段不难得出答案。五、语篇填空导学号 36224016Allan goes everywhere with Laura Anderson,a 50-year-old woman.He 1. (move) around her office at work and goes shopping with her.“Most people dont seem to mind Allan,and hes

20、 my 2. (four) child,”says Laura.She may think of him and treat him that way,3. (buy) his food and paying his health bills,but in fact Allan is a dog. Laura and Allan live in Sweden,a country 4. everyone is expected to lead an orderly life according to rules laid down by the government.The government

21、 also provides a high level of care 5. its people,which costs money.Swedish people pay taxes on everything,so arent 6. (surprise) to find that owning a dog means yet more taxes.Some people are paying as much as 500 Swedish kronor a year in taxes for the right 7. (keep) their dog.The money is spent b

22、y the government on dog hospitals and medical 8. (treat) for a dog that falls ill. In Sweden dog owners must pay for any damage their dog does.A Swedish Kennel Club official explains 9. this means:if your dog runs out on the road and gets hit by a passing car,you,as the owner,have to pay for any dam

23、age 10. (do) to the car,though your dog has been killed in the accident. 答案:1.moves 2.fourth 3.buying 4.where 5.for 6.surprised 7.to keep 8.treatment 9.what10.done六、选词创境导学号 36224017运用下列写作词汇,自己创设一个语境,形成一个小语段(35 句)。be on good terms with,keep in touch with,mention,raise,the first time,burst into答案:I st

24、ill remember the first time we met at a meeting.I was greatly impressed by you.Since then we have been on good terms with each other and kept in touch closely.I thought the problem you mentioned at the meeting was important.The suggestion that we should raise money for homeless people made all of us burst into warm applause.