ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:7 ,大小:71.07KB ,
资源ID:74098      下载积分:10 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝    微信支付   
验证码:   换一换

加入VIP,更优惠
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.77wenku.com/d-74098.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录   QQ登录   微博登录 

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(2019-2020学年北师大版英语必修1课时作业含解析:Unit 3 Period Four)为本站会员(可**)主动上传,七七文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知七七文库(发送邮件至373788568@qq.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

2019-2020学年北师大版英语必修1课时作业含解析:Unit 3 Period Four

1、Period Four Lesson 3 Weddings基础巩固.单句语法填空1.China has made contributions(contribute) to reducing human poverty and improving the quality of life.2.I accepted an invitation(invite) to the party.3.I may be lateI have got one or two things to attend to.4.He raised his voice in order to make himself under

2、stood(understand).5.His deeds dont agree with his words.6.All visitors are required to show their tickets at the entrance to the museum.7.Li Ming suddenly fell ill while attending(attend) his friends wedding.8.Is there a link between smoking and lung disease?9.We tried many ways to argue him into fo

3、llowing(follow) our advice,but in vain.10.She gets paid(pay) not by the month but by the year.选词填空agree on, contribute to, even if, ought to, go through11.An increase in the price of drugs has contributed to the rising cost of medical care.12.Go through the text from the beginning,and youll be fond

4、of it.13.When did you last hear from Jay?He phoned me this morning,and we agreed on a time and place to meet.14.He will come on time even if it rains.15.To keep fit,you ought to do exercise.单句改错(每小题仅有 1 处错误 )16.Its that the father and the son have never got on well with each other.unfortunatelyunfor

5、tunate17.We must try to carry on if nothing had happened.evenas18.A new traffic light will put up at the crossing. be19.The bands have linked up with for a charity concert.20.The boy was made work twelve hours a day. to能力提升.阅读理解Linda Evans was my best friendlike the sister I never had.We did everyth

6、ing together:piano lessons,movies,swimming,horseback riding.When I was 13,my family moved away,Linda and I kept in touch through letters,and we saw each other on special timeslike my wedding(婚礼) and Lindas.Soon we were busy with children and moving to new homes,and we wrote less often.One day a card

7、 that I sent came back,stamped “Address Unknown”.I had no idea how to find Linda.Over the years,I missed Linda very much.I wanted to share happiness of my children and then grandchildren.And I needed to share my sadness when my brother and then mother died.There was an empty place in my heart that o

8、nly a friend like Linda could fill.One day I was reading a newspaper when I noticed a photo of a young woman who looked very much like Linda and whose last name was WagmansLindas married name.“There must be thousands of Wagmans, ” I thought,but I still wrote to her.She called as soon as she got my l

9、etter, “Ms Tobin!” she said excitedly, “Linda Evans Wagmans is my mother.” Minutes later I heard a voice that I knew very much,even after 40 years,laughed and cried and caught up on each others lives.Now the empty place in my heart is filled.And theres one thing that Linda and I know for sure:We won

10、 t lose each other again!语篇解读 本文是一篇记叙文,主要讲述了琳达是作者最好的朋友,但是却失去联系多年,一个偶然的机会让作者和琳达重新取得了联系的故事。21.Why was the card the writer sent returned to her?A.She forgot to write the address.B.The address couldnt be found.C.Something was wrong with the card printing.D.Linda was sent to a foreign country.答案 B解析 细节理解

11、题。根据第二段倒数第二句中的“Address Unknown(地址不详) ”可知,明信片被退回的原因是不知道地址。22.What did the writer notice in the newspaper one day?A.A photo of a young woman who looked very much like Linda.B.Linda was still looking for the writer in the newspaper.C.Linda fell in love with a man called Wagmans.D.Linda was still living

12、 in the nearby city.答案 A解析 细节理解题。根据第四段第一句可知,作者注意到报纸上一位年轻女子的照片很像自己的朋友琳达,故 A 项正确。23.Who received the writers letter in the end?A.Mr Tobin.B.Lindas mother.C.Lindas daughter.D.Linda Evans Wagmans.答案 C解析 细节理解题。根据第五段第一句可知,是琳达的女儿收到了作者的信。.完形填空I feel very excited at the thought that in another week I will be

13、 with you again on holiday.I 24 my stay in England very much indeed.Mr Brown and my classmates are all very 25 to me but as they say in England, “Theres no place like 26 , ” and I think you will feel this above all at 27 time.I am leaving here on Thursday,the 23rd,and Ill be 28 in Basle on Friday mo

14、rning, 29 Ill be home about lunch time.Can you 30 me at the station,as I will have a lot of 31 ?In some of my early 32 I have told you all about the other students here.Well,I want to 33 my Canadian friend,John,to come and 34 Christmas with us.Will that be 35 ?His parents died last year and he canno

15、t go home for Christmas.And also he has no friends in England 36 the Browns.He is a nice boy.I know you all like him,and I feel 37 he will enjoy Christmas with us.But I havent 38 him yet because I thought it was better to ask you first.Please let me know soon 39 it will be all right.Ive got some Chr

16、istmas 40 for you all but I am not going to tell what they are.So it will be a 41 .How are you all at home?I hope you are all keeping 42 .Im looking forward to seeing you next 43 .语 篇 解 读 这 是 作 者 写 给 家 人 的 一 封 书 信 ,请 求 家 人 同 意 带 朋 友 回 家 过 圣 诞 节 。24.A.care B.enjoyC.think D.want答案 B解析 “我”很喜欢待在英国。enjoy

17、 喜欢,符合语境。care 在乎;think 考虑;want 想要。25.A.cold B.gratefulC.nice D.polite答案 C解析 布朗先生和“我”的同学们对“我”都很好。be nice to sb. 对某人友好,符合语境。be cold to sb. 对某人冷漠;be grateful to sb. 感激某人;be polite to sb. 对某人礼貌。26.A.home B.heavenC.church D.prison答案 A解析 什么地方都不如家。home 家,符合语境。heaven 天堂;church 教堂;prison 监狱。27.A.lunch B.trad

18、itionC.London D.Christmas答案 D解析 根据后文中的 Christmas 可知该处用 Christmas。28.A.coming B.arrivingC.passing D.applying答案 B解析 根据空前的 leaving here 可知,空处应填 arriving,指在周五早上到达巴塞尔。arrive到达,符合语境。come 来;pass 经过;travel 旅行。29.A.but B.orC.so D.because答案 C解析 因此“我”大概午饭时间到家。逗号前后两句是前因后果的关系,故用 so。30.A.meet B.bringC.call D.rece

19、ive答案 A解析 因为“我”有很多行李,所以您能到车站接“我”吗?meet sb. 接某人。31.A.friends B.luggageC.money D.food答案 B解析 参考上题解析。luggage 行李,符合语境。32.A.years B.lettersC.details D.envelope答案 B解析 在“我”早先写的信中“我”和您说到很多同学。letter 信,符合语境。detail 细节;poster 海报。33.A.ask B.contributeC.send D.move答案 A解析 该处指邀请加拿大朋友和我们一起过圣诞节,故用 ask。command 命令;send

20、送;move 移动。34.A.have B.getC.spend D.pass答案 C解析 参考上题解析。spend 度过,符合语境。35.A.difficult B.possibleC.true D.all right答案 D解析 Will that be all right?意为“这样可以吗?” ,表请求许可。difficult 困难的;possible可能的;true 真实的。36.A.except B.likeC.besides D.without答案 A解析 除了布朗一家,他在英国没有朋友。except 除了,符合语境。besides 除了之外还有。37.A.fine B.sureC

21、.reliable D.determined答案 B解析 “我”肯定他会和我们一起愉快地度过圣诞节。sure 肯定的,符合语境。reliable 可靠的;determined 坚决的。38.A.found B.seenC.introduced D.invited答案 D解析 但是“我”还没有邀请他因为“我”认为最好先征求您的意见。invite 邀请,符合语境。find 发现;introduce 介绍。39.A.before B.ifC.as D.until答案 B解析 如果一切可以,请尽早告诉“我” 。if 如果,符合语境。40.A.trees B.calendarC.cards D.gift

22、s答案 D解析 “我”有一些圣诞礼物要送给你们,但“我”不会告诉您是什么礼物。gift 礼物,符合语境。41.A.surprise B.wonderC.shortcoming D.disadvantage答案 A解析 这是个惊喜。surprise 惊喜,符合语境。wonder 奇迹;shortcoming 缺点;disadvantage 缺点。42.A.well B.kindC.calm D.beautiful答案 A解析 “我”希望你们一切都好。keep well 保持健康。43.A.Monday B.ThursdayC.Friday D.Sunday答案 C解析 根据第五个空后的 Frid

23、ay 可知该处选 Friday。.语法填空Everyone has his or her own way of saying things and his or her own special expressions. Many everyday American expressions are based 44. colours.Red is a hot colour. Americans often use 45. to express heat.They may say they are red hot about something unfair.When they are red h

24、ot they are very 46. (anger) about something.The small hot tasting peppers found in many Mexican foods 47. (call) red hots for their colour and their spicy taste.Fast loud music is popular with many people.They may say the music is red hot,48. (especial) the kind called Dixieland jazz.Pink is a 49.

25、(light) kind of red.People sometimes say they are in the pink 50. they are in good health.The expression was first used in America at the beginning of the 51. (twenty) century.It probably came from the fact that many 52. (baby) are born with a nice pink colour which shows that they are in good healt

26、h.Blue is a cool colour.The traditional blues music in the United States is 53. opposite of red hot music.Blues is slow,sad and soulful(伤感的).Someone who is blue is very sad.语 篇 解 读 每 个 人 都 有 表 达 自 己 想 法 的 方 式 ,许 多 美 国 人 喜 欢 用 颜 色 来 表 达 自 己 的 喜 怒 哀 乐 。44.答案 on/upon解析 句意为:许多日常的美语表达都是以颜色为基础的。be based o

27、n/upon 为固定搭配,意为“以为基础” ,故填 on/upon。45.答案 it解析 此处用 it 代替上文刚刚提过的 red,故填 it。46.答案 angry解析 be angry about sth. 为固定搭配,意为 “对某事很生气” ,故填 angry。47.答案 are called解析 句意为:许多墨西哥食物中尝起来很辣的小辣椒,由于它们的颜色和辣味,被叫作“red hots”。句子中缺少谓语动词,而且根据句意可知,主谓语之间为被动关系,且全文主体时态为一般现在时,应用一般现在时的被动语态,故填 are called。48.答案 especially解析 根据上下文可知,所填

28、词意为“尤其” ,修饰设空后的内容,故填副词 especially。49.答案 lighter解析 上文提及红色,现在提及粉色是较浅的一种红色,此处隐含比较意味,应用形容词的比较级,故填 lighter。50.答案 when/if解析 句意为:当/如果身体健康时,人们有时会说自己红光满面。根据句意可知应填when。此处也可用 if 引导条件状语从句。51.答案 twentieth解析 此处表示“在 20 世纪初” ,应用序数词,故填 twentieth。52.答案 babies解析 many 意为“许多的” ,修饰可数名词复数,故填 babies。53.答案 the解析 opposite 在此作名词,意为“相反的事物” 。此处比较两种音乐的不同,故填定冠词the。