ImageVerifierCode 换一换
格式:DOCX , 页数:5 ,大小:27.79KB ,
资源ID:162744      下载积分:10 金币
快捷下载
登录下载
邮箱/手机:
温馨提示:
快捷下载时,用户名和密码都是您填写的邮箱或者手机号,方便查询和重复下载(系统自动生成)。 如填写123,账号就是123,密码也是123。
特别说明:
请自助下载,系统不会自动发送文件的哦; 如果您已付费,想二次下载,请登录后访问:我的下载记录
支付方式: 支付宝    微信支付   
验证码:   换一换

加入VIP,更优惠
 

温馨提示:由于个人手机设置不同,如果发现不能下载,请复制以下地址【https://www.77wenku.com/d-162744.html】到电脑端继续下载(重复下载不扣费)。

已注册用户请登录:
账号:
密码:
验证码:   换一换
  忘记密码?
三方登录: 微信登录   QQ登录   微博登录 

下载须知

1: 本站所有资源如无特殊说明,都需要本地电脑安装OFFICE2007和PDF阅读器。
2: 试题试卷类文档,如果标题没有明确说明有答案则都视为没有答案,请知晓。
3: 文件的所有权益归上传用户所有。
4. 未经权益所有人同意不得将文件中的内容挪作商业或盈利用途。
5. 本站仅提供交流平台,并不能对任何下载内容负责。
6. 下载文件中如有侵权或不适当内容,请与我们联系,我们立即纠正。
7. 本站不保证下载资源的准确性、安全性和完整性, 同时也不承担用户因使用这些下载资源对自己和他人造成任何形式的伤害或损失。

版权提示 | 免责声明

本文(江苏省苏州市2020年中考二模英语试卷分类汇编:信息还原(含答案))为本站会员(理想)主动上传,七七文库仅提供信息存储空间,仅对用户上传内容的表现方式做保护处理,对上载内容本身不做任何修改或编辑。 若此文所含内容侵犯了您的版权或隐私,请立即通知七七文库(发送邮件至373788568@qq.com或直接QQ联系客服),我们立即给予删除!

江苏省苏州市2020年中考二模英语试卷分类汇编:信息还原(含答案)

1、江苏省江苏省苏州苏州市市 2020 年中考年中考二二模英语试卷分类汇编模英语试卷分类汇编 信息还原信息还原 江苏省苏州市高新区江苏省苏州市高新区 2020 届初中毕业暨升学考试第二次模拟英语试题届初中毕业暨升学考试第二次模拟英语试题 第四部分第四部分 信息还原信息还原(共共 5 小题小题;每小题每小题 1 分,满分分,满分 5 分分) 根据短文内容, 从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。 选项中有两项为多余 选项。 Long ago, there was a wise old woman. All the children used to ask her questions. 33 T

2、here was a naughty little boy. One day, he caught a little bird. He held it in his hands. 34 Then he had an idea. He said to himself, Ill ask her whats in my hands. Of course she will know that I have a bird. 35 If she says the bird is dead, Ill open my hands and let the bird fly away. If she says t

3、he bird is alive, Ill quickly kill it and show her the dead bird. This time she wont give me the right answer. The boy went to the old woman. He said, Granny, I have a question for you. 36 Well, it must be a bird, the old woman answered. 37 the boy asked again. The old woman thought for a moment. Th

4、en she answered, It is up to you, my child. A. Is the bird alive or dead? B. Whats in my hands? C. He wanted to make fun of the old woman. D. She always gave them the right answers. E. You will let it fly away. F. The old man lived with his grandson. G. Then Ill ask her if the bird is alive or dead.

5、 33._ 34. _ 35. _ 36. _ 37. _ 答案:答案: DCGBA 江苏省苏州市吴江区江苏省苏州市吴江区 2020 年年 6 月初中毕业暨升学考试模拟测试英语试题月初中毕业暨升学考试模拟测试英语试题 第四部分第四部分 信息还原信息还原(共共 5 小题小题;每小题每小题 1 分,满分分,满分 5 分分) 根据对话内容, 从对话后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。 选项中有两项为多余选项。 (Li Mei meets her friend Xiao Ming on the way to school. Li Mei=L Xiao Ming=X) L:Hello, Xiao Mi

6、ng! You look a little upset. (33) X:Its just my mom. She always nags(唠叨)me. L:Really? (34) X:She nags me about almost everything.“Get up now.Everything must be in place.Dont forget to.Dont listen to music.” L:Well, all the mothers like saying these words to their kids. X:Also, I am interested in mus

7、ic, but she doesnt like it. (35) L:Maybe you are right. But I should say she nags you because she loves you. X: (36) Ill try to understand her. L:Thats right! Making yourself understood is important. If your mom knows that everything is fine, she will never nag. X:OK! (37) Thank you. A.Whats up? B.I

8、 hope the thing works out! C.What does your mother nag you about? D.I agree with you. E.How is it going? F.We dont have the same interest in many things. G.I dont think so. 33_ 34_ 35_ 36_ 37_ 答案:答案: 3337 ACFDB 江苏省苏州市吴中区江苏省苏州市吴中区 2020 届九年级届九年级 6 月毕业暨升学考试模拟英语试题月毕业暨升学考试模拟英语试题 第四部分第四部分 信息还原信息还原(共共 5 小题

9、小题;每小题每小题 1 分,满分分,满分 5 分分) 根据短文内容, 从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项, 并在答题卡上将该项 涂黑。选项中有两项为多余选项。 W: So Elvis, you were born on 8th January 1935, werent you? M: Yes, thats right. 33 W: Mississippis pretty famous, isnt it? M: Yes. 34 W: So, tell me something about your childhood. 35 M: No, not really. We were a po

10、or family. I was the only kid who went to school with no shoes. W: But it was your father who bought you your first instrument, wasnt it? M: No, actually it was my mum. 36 Ill never forget that. Ill never forget my mother. W: Youve always liked listening to rock and roll, havent you? M: 37 I loved a

11、ny type of music, and Rock and Rall was always my favorite. W: When did you have your first record? M: I made it in 1954. W: People say your music has changed as youve grown older. A. Life wasnt easy, was it? B. She bought me a cheap guitar for my 10th birthday. C. I was born in a place called Missi

12、ssippi. D. My mother bought my first bike in my life. E. Yes. I grew up loving music. F. I was crazy about music. G. Mostly because people find it difficult to spell! 答案:答案: 33-37 CGABE 江苏省张家港市梁丰初级中学江苏省张家港市梁丰初级中学 2020 届九年级第二次模拟考试英语试题届九年级第二次模拟考试英语试题 四、信息还原四、信息还原(共 5 小题;每小题 1 分,满分 5 分) 根据短文内容, 从短文后的选项

13、中选出能填入空白处的最佳选项来补全短文。 选项中有 两项为多余选项。 Dear Lucy, I had a funny experience last yearAfter I had left a small village in the south of France, I drove on to the next townOn the way, a young man waved to me 33 As soon as he had got into the car, I said good morning to him in French and he answered in the s

14、ame languageExcept for a few words, 34 Neither of us spoke during the journey35 , when the young man suddenly said, very slowly, Do you speak English? As I soon learnt, he was English himself! We laughed happily and I told him I lived in London 36 , I am a Londoner, too! Finally, we gave telephone n

15、umbers to each other and made an appointment(约定) that after we went back to London, we would meet again 37 , Lucy, do you think so? Next time, I will tell you more interesting stories happening in my Journey all around the world Yours , Dustin A I do not know any French at all B I had nearly reached

16、 the town C I stopped and he asked me for a lift D I am good at speaking French E The young man was excited and replied F It was really a funny experience G London is a beautiful city 答案:答案: CABEF 江苏省常熟市第一中学江苏省常熟市第一中学 2020 年初三英语二模测试卷含答案年初三英语二模测试卷含答案 四、信息还原四、信息还原(共共 5 小题小题;每空每空 1 分,满分分,满分 5 分分) 根据对话内

17、容,从所给选项中选出填入空白处的最佳选项,并填在答题卷上。选项中 有两项为多余选项。 A: Hello, Steven, what are you doing for your summer vacation? B: Ill fly to Chengdu to visit my grandparents the day after tomorrow. A: _33_ B: Oh no, not at all. A: Flying is quick, isnt it? B: Yes. _34_ Whats more, its often delayed (延误) and always crowd

18、ed. A: But its convenient and comfortable. B: I dont think so. While in the plane, you cant walk around or open the windows. By the way, the seats are uncomfortable. There is not much choice of food and there are not enough toilets. A: _35_ B: Its even worse. It takes hours to get out of the airport

19、s and into the city. A: Then you prefer travelling by train, dont you? B: Yeah. _36_ Theyre cheaper, safer and more comfortable. If you miss a train, you can always catch another one later. A: But trains are always much slower than planes. B: _37_ Besides, todays highspeed rail is also fast and comf

20、ortable. A: I agree with you. Have a good time! B: Thank you very much. A. Hows the food there? B. I dont think that speed is everything! C. Whats your plan? D. Trains are much better than planes. E. What happens when the plane lands? F. Do you like travelling by plane? G. But you have to wait for hours before the plane takes off. 答案:答案: 1.F 2. G 3. E 4. D 5. B